Sub Cetate, Brasov

 • Comision: 0%
 • Termen finalizare: 1 iulie 2010 - constructia la rosu 1 decembrie 2009
 • Stare curenta: in constructie
 • Tip apartamente: apartament 2 camere, apartament 3 camere, apartament 4 camere, penthouse (apartamente 5 camere cu terase si gradini suspendate)
 • Pret total: incepand de la 107.250 € (87.950 €) + TVA
 • Apartamentele se predau la cheie (sau fara finisaje).

Imaginea 1 din 14

Descriere proiect

Proiectul rezidential Sub Cetate se dezvolta pe o proprietate in suprafata totala de 2110 metri patrati si include o cladire cu o amprenta de 850 mp deservita de spatii verzi, cai de acces si locuri de parcare exterioare pe o suprafata de circa 1250 mp.

Cladirea Sub Cetate are opt nivele, fiecare cu suprafata utila de circa 700 mp, structurate astfel:

 • Demisol – parcare acoperita, casa scarilor, casa lifturilor;
 • Parter – Receptie - lobby, 2 apartamente 2 camere, 1 apartament 3 camere, 2 apartamente 4 camere, spatii tehnice pentru instalatiile cladirii;
 • Mezanin - 2 apartamente 2 camere, 1 apartament 3 camere, 2 apartamente 4 camere, birou administrativ;
 • Etajele I, II, III si IV - 2 apartamente 2 camere, 2 apartamente 3 camere, 2 apartamente 4 camere;
 • Mansarda – 2 Penthouse - apartamente 5 camere cu terase si gradini suspendate;

Complexul Sub Cetate va fi organizat ca un condominiu cu administrare privata: intreaga suprafata a proprietatii va fi complet imprejmuita cu gard, va avea cale de acces proprie, iar intreaga suprafata interioara va fi monitorizata electronic. Cladirea va dispune la intrare de un oficiu de receptie cu program permanent, care va permite accesul doar pentru persoanele autorizate.

Localizare, vecinatati, acces

Complexul Sub Cetate se construieste intr-o zona pe care localnicii o numesc Brasovul Vechi. Situata intre Piata Sfatului, Livada Postei, Dealul Cetatuii, Colina Universitatii si Biserica Bartolomeu, aceasta zona are o istorie de peste 500 de ani si a fost construita in special de comerciantii si mestesugarii sasi.

In vecinatatea vilei Sub Cetate se afla Baza Sportiva Dinamo, Opera Brasov, Complexul Restaurant Cetate, Spitalul de Pediatrie, o serie de pensiuni si restaurante si show-room-uri de amenajari interioare. Dat fiind specificul istoric si pozitia centrala ale zonei, viitorii proprietari de la Sub Cetate nu vor fi deranjati de activitati industriale si de traficul vehiculelor grele, care sunt interzise de planul urbanistic al Brasovului. Cele mai apropiate complexe pentru shopping (Real Hypermarket, Eliana Mall, Brintex) se afla la mai putin de 2000 de metri – 5 minute cu autoturismul.

Arhitectura

Proiectul Sub Cetate este o cladire rezidentiala in care arhitectii au utilizat un concept structural modern, elegant, functional si aerisit. Apartamentele au structuri, proportii si utilitati specifice stilului de viata actual, iar instalatiile si spatiile anexe sunt proiectate sa raspunda tuturor necesitatilor contemporane. Totodata, arhitectii au reusit sa incadreze proiectul din punct de vedere estetic in zona istorica unde va fi pozitionat.

Cladirea beneficiaza de doua ascensoare pentru persoane, care circula de la demisol pâna la mansarda. La mansarda, intrarea in penthouse se face direct din ascensor, pe baza unei cartele magnetice.

Fiecare apartament se bucura de o generoasa iluminare naturala, asigurata de spatiile vitrate mari, si are cel putin o terasa deschisa. Amenajarile de inalta calitate, materialele speciale si specifice arhitecturii Brasovului, precum si finisajele interioare si exterioare proiectate aseaza Sub Cetate intre proiectele de top derulate la Brasov.

Date tehnice

Cladirea e conceputa ca o structura din beton armat in cadre, cu diafragme in zona casei lifturilor. Planseele sunt din beton armat si au izolatie termica si fonica realizata din polistiren si sapa uscata. Toate terasele sunt izolate termic si hidrofug.

Toti peretii din beton armat care vin in contact cu pamântul cor fi izolati cu membrane poliesterice si polistiren extrudat. Zidaria este realizata integral din caramida Porotherm, cea exterioara fiind izolata cu termosistem. Tavanele si peretii vor fi finisati cu tencuieli uscate (placare cu gipscarton, pe profile sau prin aplicare directa).

Ferestrele sunt realizate din tâmplarie cu profile PVC si geam termopan LowE, pentru toate materialele calitatea si performantele tehnice fiind garantate de producatori germani.

Confort

Locuintele vor beneficia de incalzire si apa calda centralizata. Cladirea va avea o baterie de doua centrale termice de 250 kwatt si un boiler de 2500 litri. Fiecare apartament dispune de un distribuitor individual pentru apa calda si caldura. Toate incaperile sunt incalzite cu calorifere din otel tip panou, cu un design modern. Toate utilitatile, inclusiv apa rece si electricitatea sunt contorizate individual.

Toate incaperile vor fi prevazute cu distribuitoare de semnal telefonic, internet si tv prin cablu. Aparatura de bucatarie va fi alimentata exclusiv electric. Fiecare apartament va dispune de interfon. Toate incaperile living vor dispune de pre-echipare pentru instalatie de aer conditionat.

Amenajari interioare

La interior, caile de acces comune sunt placate cu granit, iar scarile au balustrade din inox cu mana curenta din lemn. Apartamentele vor fi livrate proprietarilor avand urmatoarele amenajari interioare: usi de intrare si de interior din lemn cu furnir natural, pardoseala din gresie portelanata anti-alunecare cu grosimea de 10 milimetri pentru holuri, bucatarii si bai, respectiv din parchet penta-stratificat din lemn cu grosimea de 18 milimetri pentru celelalte incaperi. Baile vor fi amenajate si complet utilate (gresie, faianta, obiecte sanitare, accesorii) cu materiale premium importate direct de antreprenor din Italia si Spania.

Pentru amenajarile interioare, antreprenorul va pune la dispozitia cumparatorilor patru seturi complete de dotari, de diferite stiluri si nuante, astfel ca viitorul proprietar sa isi poata alege stilul decorativ.

Persoana de contact

Laurentiu Popa-consultant imobiliar 0724.291544

Cere detalii suplimentare:

Toate campurile din formular sunt obligatorii.