Pine Garden, Brasov

  • Comision: 0%
  • Termen finalizare - etapa 1: Vilele 1 si 2 - 1 septembrie 2009
  • Termen finalizare - etapa 2: Vilele 3 si 4 - 1 iunie 2010
  • Stare curenta: in constructie
  • Tip apartamente: apartamente 3 camere, apartamente 4 camere
  • Pret total: incepand de la 127.500 € (108.400 €) + TVA
  • Apartamentele se predau la cheie (sau fara finisaje).

Imaginea 1 din 18

Descriere proiect

Proiectul Pine Garden cuprinde un ansamblu de 4 cladiri tip vila cu structura S+P+2E+M care va totaliza 56 de apartamente cu 3 si 4 camere. Fiecare din cele patru vile din Ansamblul Gradina cu pini cuprinde 14 apartamente, sase cu 3 camere, opt cu 4 camere. Apartamentele sunt amplasate la parter, etaj1, etaj 2 si mansarda, iar subsolul este dedicat parcarilor, spatiilor tehnice si de depozitare. Constructiile in ansamblu vor avea un design montan.

Pe langa cele patru cladiri tip vila, ansamblul va dispune de o serie de amenajari destinate proprietarilor: parcari subterane si supraterane, alei rutiere si pietonale luminate, foisor, loc de joaca pentru copii. Proprietatea va fi deservita de cai de acces rutiere si pietonale asfaltate si iluminate si va cuprinde spatii special amenajate pentru recreere.

Organizat ca un condominiu cu administrare privata, ansamblul cu suprafata totala de 5200 de metri patrati va fi complet delimitat si securizat cu gard, va avea cale de acces proprie, iar intreaga suprafata interioara va fi monitorizata electronic.

Localizare, vecinatati, acces

Ansamblul Pine Garden este amplasat la poalele versantului nordic al Muntelui Tampa, chiar la liziera unei semete paduri de pini. In vecinatatea imediata a proprietatii se regasesc locuinte individuale si gradini particulare, iar la distanta de cateva sute de metri se afla Biserica Sfantul Nicolae, Prima Scoala Romaneasca, Biserica Sfanta Treime si faimosul loc de intalnire al Junilor, Pietrele lui Solomon. Cea mai apropiata zona industriala este situata la peste 10 kilometri.

Arhitectura

Stilul arhitectural si structura cladirilor imbina materialele si tehnologiile de ultima generatie cu specificul constructiilor din Scheiul Brasovului. Fatadele decorate cu lemn si piatra naturala, culorile calde ale tencuielilor si ferestrelor si acoperisurile ceramice tip sarpanta incadreaza perfect vilele Pine Garden in peisajul Vechiului Schei, iar suprafetele vitrate generoase, amenajarile de inalta calitate si decoratiunile interioare si exterioare subliniaza categoria premium a locuintelor din Gradina cu pini.

Accesul in garaje se va face direct de pe arterele interioare private, prin usi de garaj telecomandate. Accesul catre locuinte se poate face direct din garaj sau pe intrarea de persoane, fiecare vila avand doua scari interioare care conduc catre sapte apartamente, cate doua la fiecare nivel si unul la mansarda. Fiecare apartament dispune de cel putin un loc de parcare subteran, precum si de o boxa cu rol de depozitare situata la subsol.

Date tehnice

Cladirile sunt construite pe structura in cadre de beton, iar peretii exteriori sunt realizati din caramida Porotherm de 25 cm, cu termosistem izolator de 10 centimetri grosime. Peretii interiori sunt din caramida Porotherm de 15 sau 20 de centimetri, iar spatiile tehnice sunt incadrate de pereti dubli din gipscarton izolati cu vata minerala.

Suprafetele vitrate sunt realizate din tamplarie PVC de culoarea lemnului cu geam termopan Low E. Profilele si accesoriile pentru ferestre sunt furnizate de producatori de elita din Germania.

Confort

Locuintele vor beneficia de sistem de incalzire centralizat. Fiecare grup de sapte apartamente de pe o scara dispune de o baterie de doua centrale termice de 66 kW si boiler de 500 litri. Fiecare apartament dispune de un distribuitor individual pentru apa calda si caldura. Toate incaperile sunt incalzite cu calorifere din otel tip panou, cu un design modern. Toate utilitatile, inclusiv apa rece si electricitatea sunt contorizate individual.

Toate incaperile vor fi prevazute cu distribuitoare de semnal telefonic, internet si tv prin cablu. Aparatura de bucatarie va fi alimentata exclusiv electric. Fiecare apartament va dispune de interfon.

Amenajari interioare

La interior, caile de acces comune sunt placate cu granit, iar scarile au balustrade din inox cu mana curenta din lemn. Apartamentele vor fi livrate proprietarilor avand urmatoarele amenajari interioare: usi de intrare si de interior din lemn cu furnir natural, pardoseala din gresie portelanata anti-alunecare cu grosimea de 10 milimetri pentru holuri, bucatarii si bai, respectiv din parchet penta-stratificat din lemn cu grosimea de 18 milimetri pentru celelalte incaperi. Baile vor fi amenajate si complet utilate (gresie, faianta, obiecte sanitare, accesorii) cu materiale premium importate direct de antreprenor din Italia si Spania.

Pentru amenajarile interioare, antreprenorul va pune la dispozitia cumparatorilor patru seturi complete de dotari, de diferite stiluri si nuante, astfel ca viitorul proprietar sa isi poata alege stilul decorativ.

Persoana de contact

Calin Adochitei-consultant imobiliar 0732.480620

Cere detalii suplimentare:

Toate campurile din formular sunt obligatorii.