Kronvest Business Park, Brasov

  • Comision: 0%
  • Termen finalizare: Decembrie 2009
  • Stare curenta: in constructie
  • Tip: spatii pentru birouri clasa A, incepand de la 64 mp
  • Pret/mp: 11 € - 15 € + TVA
  • Pretul se discuta in functie de suprafata inchiriata

Imaginea 1 din 7

Descriere proiect

Arhitectura Kronvest Business Park este gandita atat pentru bucuria unei afaceri de succes cat si pentru increderea partenerilor. Asta pentru ca una dintre cladirile centrului de afaceri va fi cea mai inalta din Brasov, avand 16 nivele. Celelalte doua au 8, respectiv 9 nivele. Fiecare nivel are suprafete cuprinse intre 650 si 1.150 mp. Cu o suprafata construita de 32.835 mp, intregul proiect cuprinde 20.119 mp pentru birouri, 4.631 mp prevazuti pentru spatii comerciale, showroom-uri, servicii si 8.085 mp pentru parcari.

Una dintre noutatile aduse pe piata din Romania de Kronvest Business Park este tehnica inovatoare de impartire a spatiului "2 row" si "3 row". Astfel, fiecare client isi poate configura suprafata biroului asa cum doreste. Folosirea acestei tehnici permite orientarea atat catre firmele mari cat si catre cele mici, deoarece pot fi inchiriate spatii incepand cu 64 mp. De asemenea, gradul ridicat de flexibilitate al spatiului avantajeaza crearea, pe mijlocul etajelor, de sali se intalnire, de conferinte, de training, camere IT, chicinete si alte darkrooms (asta in conditiile partitionarii spatiului "3 row").

Facilitati

Kronvest Business Park este, mai intai de toate, un proiect complex pentru care viata de la birou nu se rezuma doar la un loc unde muncesti. Este mult mai mult. De aceea, la parter si la primul etaj al fiecarei cladiri sunt prevazute spatii pentru servicii pentru a pretui timpul fiecaruia. Vei avea aproape banca, restaurant, cafenea, centrul medical si showroom-uri. Mai mult, iti vei putea aduce copilul la gradinita cu circuit inchis si vei putea beneficia de tratament la centrul medical deschis chiar in incinta Kronvest Busines Park.

Localizare

Kronvest Business Park este amplasat pe Calea Bucuresti la numai 2700 m fata de centrul Brasovului. Accesul se face usor atat cu masina cat si cu mijloacele de transport in comun. De asemenea, prin pozitionarea strategica a centrului de afaceri se micsoreaza timpul de acces catre Bucuresti.

Persoana de contact

Catalin Radu-consultant imobiliar 0721.470899

Cere detalii suplimentare:

Toate campurile din formular sunt obligatorii.